Over ons

Studio APVIS // Audio Visual Producties & Mixed Media Kunst

Studio APVIS is een Nederlandse Design & Kunst productie studio gefocust op het bewegende beeld als medium om ons uitten. Gedurende de laatste vijftien jaar hebben wij met veel liefde een grote variëteit aan audiovisuele installaties, virtual reality ervaringen en andere producties voor commerciële cliënten en kunst instituten vervaardigt.

Over APVIS

Studio APVIS is in 2006 opgericht door een collectief van kunstenaars en producers, die audiovisuele technieken combineren om hun verhalen te vertellen en immersieve installatie te creëren. Studio APVIS mengt disciplines: AV Design, Augmented Reality, Virtual Reality en maakt zo installaties die de verbeelding prikkelen.

Stichting APVIS is opgericht om onderzoek en ontwikkeling te stimuleren op het gebied van de audiovisuele kunst . Gedurende de jaren heeft de stichting een variëteit aan VR en AR installaties mogelijk gemaakt, die zowel nationaal als internationaal met succes zijn vertoond. We dagen onszelf en onze partners uit om te onderzoeken, samenwerken en innoveren. Met als doel om plezier te hebben, te ontdekken en om vooruit te gaan.

Partners

Augmented reality bedrijfhttps://www.fectar.com/

Videomapping specialistenhttps://www.afterlight.eu/